Andrei Ojametsa videointervjuu: 24 serviviga on liiga palju

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TTÜ võrkpalliklubi sai täna Schenker liigas viiegeimilises põnevusmängus jagu tabeliliidrist Tartu Bigbankist. Tartlaste peatreener Andrei Ojamets sõnas pärast kohtumist, et vigu tehti lubamatult palju.

«Meil on TTÜ vastu alati väga raske. Teatud momentidega võib rahule jääda, aga 24 servigiga on liiga palju,» ütles Ojamets.

«Kui on vaja üle lüüa, pannakse pika kaarega auti, ma ei tea, mis meeste peades neil hetkedel toimub. TTÜ suutis aga otsustavatel hetkedel juurde panna ja tugevat servi lüüa. Ka rünnakul muutus meie mäng kohati liiga lihtsaks ja kaitses mängisid nemad tunduvalt paremini – kõik see kokku tõigi niisuguse tulemuse,» lisas peatreener.

Tartul on liidrina koos 10 punkti, Tallinna Selveril, Jelgava Biolarsil, RTU/Robežsardzel ja Poliursil on kirjas 9 silma, TTÜ tõusis 7 punktiga kuuendaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles