Inglise klubi peatreener kirus oma mängijat: ta on 20 kilo ülekaalus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Redknapp (keskel).
Harry Redknapp (keskel). Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Queens Park Rangersi peatreener Harry Redknapp ründas pressikonverentsil teravate sõnadega oma hoolealust Adel Taarabti, kes olevat paarikümne kilo jagu ülekaalus.

«Ta ei ole kahjuks sellises vormis, et jalgpalli mängida. Eile mängis ta reservide eest ja mina suudan ise ka rohkem joosta. Nii et ma ei saa teda koosseisu panna,» kirus Redknapp 25-aastast marokolast, kes on sel hooajal QPRi eest väljakul käinud vaid kolmes mängus. Redknappi kommentaaride järgi pole probleem ainult Taarabti hüppeliigese vigastuses. «Ma ei saa kaitsta mängijat, kes ei taha joosta, ei taha treenida ja on umbes kakskümmend kilo ülekaalus. Mida ma ütlema peaksin – et võta aga oma 60 või 70 tuhat naela nädalas ja trenni polegi vaja teha? Kuhu me niimoodi jõuame?» pahandas Redknapp.

«Teised poisid on puhas kuld. Saan valida mehi, kes tahavad vähemalt üritada ja tööd teha, kes tulevad iga päev trenni ja näitavad õiget suhtumist. Kui Taarabt suudab sama teha, siis saab võib-olla mängu ka,» jätkas Redknapp, naeruvääristades ühtlasi jutte, nagu oleks tema amet ohus. «Peaksite aru saama, et kaks nädalat enne hooaja algust oli mul 12 mängijat. Ma ei otsi vabandusi, aga mul oli 12 väljakumängijat. Mind ei huvita kuraditki, mida keegi räägib. Ma ei usu, et keegi teine oleks suutnud selle meeskonnaga praeguses seisus paremat tööd teha kui mina. Kuulen neid teisi nimesid, aga kindel on, et minust paremad nad küll pole,» teatas Redknapp.

Eile kahe omavärava tõttu Liverpoolile 2:3 kaotanud QPR on kaheksast voorust teeninud vaid ühe võidu ja ühe viigi ning nelja punktiga ollakse Inglismaa kõrgliiga tabelis viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles