Arsenali ja Saksamaa koondise staari armudraamasse sekkus ootamatu tegelane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: instagram.com

Arsenali jalgpalliklubi mängumees Mesut Özil on viimase nädala püsinud Saksamaa kõmumeedia valvsa pilgu all, sest kuulus sakslane sattus armuskandaali. Tänaseks on varasemasse segadusse sekkunud uus tegelane: Özili endise tüdruksõbra endine poiss-sõber, kes neiu kohta Facebooki kummalisi sõnumeid on postitanud.

Özili armuskandaal lahvatas eelmisel nädalal, kui Saksamaa väljaanne Bild avaldas endise Müncheni Bayerni mängumehe Christian Lelli väited, mille järgi saatis Özil vallatuid tekstsõnumeid Lelli toonasele tüdruksõbrale Melanie Rickingerile. Sellise info avalikustamise järel ilmnes, et viimased kaks aastat Öziliga koos olnud poplauljanna Mandy Capristo jättis Özili telefonikõne teel maha.

Nüüdseks on skandaali aga sekkunud veel üks tegelane, sest Capristo endine poiss-sõber räppar Kay One on oma Facebooki lehele üles pannud mitmed krüptilised sõnumid, mis portaali 101greatgoals.com andmetel käivad just Capristo kohta ning räppar proovib nendega lauljannat tagasi võita. «Õige naine ei keela sind, ta teab, kuidas peab käituma,» kirjutas räppar oma kontole segase postituse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles