Eesti meister Alo Jakin jätkab profikarjääri Prantsusmaal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Jakin.
Alo Jakin. Foto: rattaprofid.ee

Alo Jakin on pikendanud lepingut oma senise tööandja, BigMat-Auber 93 profiklubiga ning jätkab Pariisi lähedal, Aubervillieris asuvas rattaklubis veel vähemalt ühe aasta, kirjutab Rattaprofid.ee.

Valitsev maanteejalgratta grupisõidu Eesti meister sõnas, et oli kontaktis ka ühe teise profiklubiga, kuid sealt konkreetset pakkumist ei tulnud ning õige oli praeguse klubiga lepingut pikendada. «Usun, et ei teinud valet otsust. Järgmiseks hooajaks tunnen juba võistlusprogrammi ning mingit sisseelamist enam vaja pole,» sõnas Jakin.

4 Jours de Dunkerque (HC kategooria) velotuuri teisel etapil seitsmenda kohaga enda jaoks hooaja parima tulemuse sõitnud tartlane sõnas, et järgmisel hooajal keskendub rohkem omaenda tulemustele. «Olen aasta saanud profikarussellis kohaneda ning nüüd sooviks juba ise midagi ilusat korda saata,» lisas Jakin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles