Kergejõustikuliit: meil pole huvi sportlasi osta sisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Gatlin
Justin Gatlin Foto: Raigo Pajula

Eesti Kergejõustikuliidu peasekretär Sirje Lippe kinnitas Postimees.ee’le, et neile ei paku huvi teiste riikide sportlasi sisse osta.

«Vaatamata Priit Pulleritsu entusiasmile, ei ole Eesti Kergejõustikuliidul huvi osta sisse sportlasi teistest riikidest, vaid keskenduda oma sportlaste toetamisele ja ala arendamisele,» sõnas Lippe.

Postimehe ajakirjanik Priit Pullerits käis oma tänases arvamuseloos «Meie uus äss» välja idee, et Eesti võiks olla Justin Gatlinile abikäe ulatada ja võimaldada tal Eestit esindada.

«Arvestades, kuidas muu maailm pärast dopingu pruukimisest tingitud nelja-aastast võistluspausi Gatlinit eirab ja kuidas Eesti talle abikäe ulatas, võimaldades taas starti asuda, pole kahtlust, et 100 meetrit 9,77ga läbinud ameeriklane on Eestile südamest tänulik. Teigamägi peaks seda ära kasutama ning pakkuma talle edaspidi võimalust võistelda sinimustvalge all,» kirjutas Pullerits.

Kunagine maailma esisprinter jooksis Kuldliiga kergejõustiku etapi 100 m finaalis aja 10.24 ning tuli võitjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles