Bianchi õnnetust asub uurima mainekatest asjatundjatest koosnev komisjon

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi.
Jules Bianchi. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Jaapani etapil raske avarii teinud Jules Bianchi õnnetuse uurimiseks kokku pandud komisjoni koosseis on tänaseks selgunud.

Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) kodulehe teatel asub komisjon Bianchi õnnetust uurima ning tulemuste esitlemisel teeb komisjoni president FIA-le ettepanekud, kuidas F1 sarja ringradadel ohutust efektiivsemaks muuta. Komisjon alustab tööd täna ning teeb ettekande detsembri alguses Kataris toimuval maailma motospordi nõukogu kogunemisel.

Komisjoni koosseis:

President: FIA turvakomisjoni president Peter Wright

Liikmed: endine Mercedese meeskonna pealik ja Ferrari tiimi tehniline direktor Ross Brawn, endine Ferrari meeskonna pealik Stefano Domenicali, rajajulgestajate pealik Gerd Ennser, FIA sõitjate komisjoni president Emerson Fittipaldi, kestvusvõidusõidusarjade juht Eduardo de Freitas, ringradade komisjoni esimees Roger Peart, jurist ja rahvusvahelise apellatsioonikohtu kohtunik Antonio Rigozzi, FIA meditsiinikomisjoni president Gerard Saillant ning vormelisõitjate liidu president Alex Wurz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles