Šokeeriv video: noor poksija peksis kaotuse järel jõhkralt kohtunikku

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk, kui Vido Loncarit ringist ära lohistatakse pärast kohtuniku peksmist.
Hetk, kui Vido Loncarit ringist ära lohistatakse pärast kohtuniku peksmist. Foto: Video / youtube

Noorte poksimise EMil leidis aset võigas vahejuhtum, kui Horvaatia poksija Vido Loncar ei tahtnud leppida raundi kaotamisega ning asus jõhkralt peksma matši kohtunikku.

Internetis kiirelt populaarsust koguvas videos on näha šokeerivad kaadrid, kui ühe raundi kaotanud Loncar kõnnib ta kohtuniku juurde ja virutab talle ootamatult rusikaga näkku. Seejärel jätkab noor horvaat maha kukkunud kohtuniku peksmist, samal ajal kui tema vastane leedulane Algirdas Baniulis sündmuskohalt eemale põgeneb.

Matši jälginud korraldajad olid juhtunust nii ehmatunud, et suutsid reageerida alles pärast mitut sekundit ning siis tiriti Loncar ringist jalgupidi välja. Järgnenud segaduses jäi peksa saanud kohtunik maha lamama ja videomaterjalilt on näha, et tal on raskusi püstitõusmisega. Tõenäoliselt väga pika võistluskeelu saav Loncar veeti samal ajal saalist minema.

Intsident Loncari ja kohtuniku vahel algab videos alates 1.15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles