Eduseisu maha mänginud ManCity kaotas Moskva CSKA vastu valusalt punkte

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA ja MAnchester City vaheline kohtumine.
Moskva CSKA ja MAnchester City vaheline kohtumine. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas tõestas Manchester City taas, et Euroopa tugevaim klubisari ei ole nende jaoks just kõige õnnelikum paik. Täna tuli neil Moskva CSKA vastu leppida 2:2 viigiga ning nüüd on neil kolme vooru järel tabelis vaid kaks punkti.

City asus võõrsil toimunud kohtumist juhima 29. minutil, kui täpne oli Sergio Agüero ning 38. minutil suurendas James Milner külaliste eduseisu.

Teine poolaeg oli õnnelikum aga CSKA jaoks ning esmalt lõi 65. minutil Seydou Doumbia ühe värava tagasi ning 86. minutil tõi Natcho penaltist tabloole viiginumbrid. Eelnevas olukorras oli Doumbia osavalt välja meelitanud vea Aleksandar Kolarovi käest.

E-alagrupi teises kohtumises võõrustab AS Roma täna õhtul Müncheni Bayernit. Bayernil on kahe mänguga kirjas kuus ning Romal neli punkti. Cityl on kolmega kaks ning CSKA-l kolme matšiga üks punkt.

Moskva CSKA - Manchester City 2:2

Väravad: 65. Doumbia, 85. pen Natcho - 29. Agüero, 38. Milner

City algkoosseis: Hart, Kolarov, Mangala, Kompany, Zabaleta, Fernando, Toure, Milner, Silva, Džeko, Aguero.

CSKA algkoosseis: Akinfejev, Fernandes, V. Berezutski, Ignaševitš, Stšennikov, A. Berezutski, Natcho, Tosic, Eremenko, Milanov, Musa.

Enne mänge:

Õhtu avakohtumises võõrustab E-grupi mängus Moskva CSKA tühjade tribüünide ees Cityt, kes on sattunud raskesse seisu: kahe senise mänguga on saadud vaid üks punkt ning kui soovitakse alagrupist edasipääsu nimel võidelda Müncheni Bayerni ja Romaga, tuleks täna võtta võit.

Tänases teises E-grupi mängus ongi vastamisi Roma-Bayern, F-grupis võõrustab Barcelona meeskond Amsterdami Ajaxit ning APOEL võtab vastu Pariisi Saint-Germaini. G-alagrupi mängudes kohtuvad Schalke 04 - Lissaboni Sporting ja Chelsea - Maribor, H-alagrupis on vastamisi Barõssavi BATE - Donetski Šahtar ning Porto - Bilbao Athletic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles