Vormel-1 sarja boss plaanib veel üht uut etappi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

F1 sarja juht Bernie Ecclestone on väidetavalt plaanimas tulevikuks uut etappi Hispaanias Madridi linnatänavatel.

Vormeliuudiseid vahendavate portaalide andmetel peab Ecclestone juba läbirääkimisi Hispaania ärimeeste ja investoritega, et kuninglik võidusõidusari jõuaks peagi Madridi linnatänavatele. Hispaania väljaande El Confidenciali info järgi on projekt juba sellises järgus, et Ecclestone'ile on esitatud konkreetne äriplaan ja pankade poolsed garantiikirjad.

Vormel-1 karussell on traditsioonide järgi juba aastaid Hispaanias kihutanud, sest kuni 2016. aastani on sõlmitud leping Barcelonas toimuva sõidu korraldajatega. Kui kehtiv leping läbi saab, võid Madrid saada oma võimaluse.

Ecclestone'il paistavad olevat vormel-1 kalendri uuendamisega tõsised plaanid: alles mõned päevad tagasi vahendasid maailma väljaanded Eccelstone'i sõnu selle kohta, et vormel-1 võib siirduda Las Vegasesse, natuke enne seda väideti, et tänavu esmakordselt kavas olnud Sotši etapp võib muutuda öösõiduks. 2015. aastal lisandub F1 kalendrisse 20. etapina Mehhiko võidusõit ning 2016. aastal siirdub sari ka Aserbaidžaani Bakuu ringrajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles