Pärn otsustava Hispaania MM-ralli eel: me ei taha liiga hoogsalt alustada

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Morgan (vasakul) ja Sander Pärn.
James Morgan (vasakul) ja Sander Pärn. Foto: Timo Anis

Neljapäeval, 23. oktoobril algab piduliku stardi ja publikukatsega Barcelona tänavatel 50. Kataloonia ralli, mis on tänavuse autoralli MM-sarja eelviimaseks etapiks ja Drive DMACK Fiesta Trophy viimaseks ning otsustavaks etapiks. Starti lähevad ka Sander Pärn ja James Morgan, kes püüavad Drive DMACK Fiesta Trophy üldvõitu.

Pärn on enne Hispaanias sõidetavat otsustavat etappi juhtimas konkurendi Tom Cave'i ees 29 punktiga, viimaselt sõidult on võimalik noppida 42 punkti.

«Minu plaan on sõita täpselt nii kiiresti kui vaja, et võita meistritiitel,» rääkis Pärn WRC kodulehele. «Jälgime, kuidas Tom sõidab, ja reageerime vastavalt. Nagu kõikidel selle aasta rallidel proovime ka seekord alguses mitte liiga suure hooga alustada, vaid võistluse käigus hoogu koguda,» lisas Pärn.

Drive DMACK Fiesta Trophy võitja auhinnaks on osalemine seitsmel 2015. aasta autoralli MM-sarja etapil neljaveolise Ford Fiesta R5 autoga WRC 2 klassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles