Video: ManU suurejooneline kulutamine ja ebaõnnestumised hakkavad tekitama probleeme

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi mägumehed pärast eilset kohtumist West Bromwichiga. Esiplaanil viigivärava löönud Daley Blind.
Manchester Unitedi mägumehed pärast eilset kohtumist West Bromwichiga. Esiplaanil viigivärava löönud Daley Blind. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kulutas sel suvel meeletult raha, et tuua meeskonda mitmeid tähtmängijaid. Siiski pole hooaeg nende jaoks kõige lõbusamalt alanud ning alles eile õhtul viigistati 2:2 West Bromwichiga.

Kaheksa vooru järel hoiab ManU 12 punktiga kuuendat kohta ja tabeliliidrist Londoni Chelseast ollakse maas kümne silmaga. Nii võis eilse matši ajal näha tribüünidel rahulolematut ManU tegevjuhti Ed Woodwardi.

Korra jäi Woodward kaamera ette ka olukorras, kus ta lasi üle huulte veidike kriitilisemaid sõnu. Briti meedia teatel sõnas pettunud mees ühe mängija suunas, et tegemist on olnud täieliku raha raiskamisega.

Eile käisid ManU eest väljakul nii suvised suurostud Marcos Rojo, Luke Shaw, Daley Blind, Angel Di Maria, Ander Herrera ning laenulepinguga tiimi tulnud Radamel Falcao. Väljakul oli ka talvel tiimi toodud Juan Mata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles