Kullamäe: magus on võita liiga liidrit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Jaanus Lensment

Eesti korvpallimeistrivõistluste tänases ainsas kohtumises alistas Tartu Rock koduväljakul 90:63 KK Pärnu. Enne tänast kohtumist oli Pärnu võitnud kõik senised kolm matši ja hoidis Eesti liigas esikohta.

«Magus on võita liiga liidrit, kodus ja suurelt. Realiseeriseime ennast täna  rünnakul rohkem kui viimastes mängudes, pall liikus rohkem ning  ajasime mängu kiiremaks. Kaitse poolel hoidsime vastased 60 (punkti) peal , mis on hea näitaja. Kuigi täna võitsime ka lauavõitluse suurelt, siis tahaks tegelikult veel rohkem korvi alt punkte. Loodame, et selline võit koduliigas annab meestele eneseusku juurde, sest seda on meil peagi algavate euromängude eel  kindlasti vaja,» sõnas Rocki juhendaja Gert Kullamäe pärast kohtumist.

Rocki poolel viskasid Tanel Kurbas 18, Tanel Sokk 14 ja Augustas Peciukevicius 13 punkti. 10 silma visanud Janar Talts võttis ka 11 lauapalli. Pärnule tõid Janis Vahter 16 ja Rannar Raap ning Renato Lindmets 10 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles