Aruküla avas punktiarve, võidukas oli ka Viimsi/Tööriistamarket

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Pinnonen.
Ain Pinnonen. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste viiendas voorus avas punktiarve Aruküla SK, kes alistas kodus Valga Kävali 32:24 (16:11).

Võitjate resultatiivseimad olid Mihkel Vaher 12 ja Siim-Oskar Oja 6 ning kaotajatel Andris Celminš 7 ja Hendrik Karlson 5 tabamusega.

Aruküla peatreener Toivo Järv: «Mänguliselt polnud meie ülekaal nii kindel, kui lõpptulemus seda näitas. Alguses pidime kõvasti vaeva nägema, sest ei saanud Kävali kavalusest jagu. Meie väravad tulid enamuses kiiretest, ent positsioonirünnak jäi nõrgaks. Hea, et saime kaks punkti kätte, sest võiduvajadus oli suur nii mängijatel kui treeneril.»

Kävali juhendaja Andris Uibo: «Mängisime kaootiliselt. Rünnak oli kohati päris hirmus, kuid kaitsega võib üldjoontes rahule jääda. Meestel puudus kindlus ja ka koostöö jättis soovida. Aruküla mängis hästi, eriti heapartii tegi nende väravavaht Siim Normak.»

Mängupäeva teises kohtumises sai HC Viimsi/Tööriistamarket võõrsil 41:31 (17:10) jagu Audentesest. Võitjate suurimad skooritegijad olid Aleksander Oganezov 8 ja Rail Ageni 7 ning kaotajatel Karl Toom 17 ja Rainer Kelk 7 väravaga.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: «Lasime Toomil visata liiga palju väravaid, aga tore, et neil on tegijaid mehi võtta. Oma meeskonna kaitsega ei saa ma rahule jääda, kuid rünnak oli normaalne. Saime võidu ilma suurema pingutuseta kätte ja kokkuvõttes võib öelda, et oli rutiine põhihooaja matš.»

Audentese juhendaja Kaido Palmar: «Toomil oli seekord püss lahti, kuid eks Viimsi pingutas nii palju, kui seda võiduks oli vaja. Meil polnudki suurt midagi loota, sest läksime mängule ilma väravavahita. Seekord seisis meil postide vahel Leander Kallas, kes tuli oma ülesandega kenasti toime. Pealegi sai üks põhimeestest Martin Gristsuk kohe kohtumise alguses vigastada ning nii jagunes mänguaega ka neile, kes seni rohkem pingil olnud.»

Tabeliseis: 1. Viljandi HC 8 (4-st mängust), 2. Põlva Serviti 8 (4), 3. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 8 (4), 4. HC Viimsi/Tööriistamarket 6 (5), 5. Valga Käval 2 (5), 6. Aruküla SK 2 (5), 7. SK Tapa 1 (4), 8. Audentes 1 (5) punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles