AS Roma poolkaitsja Bayernist: nad olid nagu teine Barcelona

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniele De Rossi.
Daniele De Rossi. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayern teenis jalgpalli Meistrite liiga E-alagrupis võimsa võidu, kui võõrsil mängiti 7:1 üle AS Roma. Pärast kohtumist tunnistas Roma üks kogenumaid mängumehi Daniele De Rossi, et Bayern oligi sel korral neist võimsalt üle.

«Kohtumine oli poole tunniga läbi ja seejärel läks meie jaoks kõik raskemaks ning neile kergemaks. Nad olid nagu teine Barcelona,» viitas De Rossi FC Barcelona mõne aasta tagusele valitsemisajale. «Kõiki meeskondi on võimalik siiski võita ning meie alagrupis on veel kõik lahtine. Peame sellest kaotusest õppima,» lisas ta uefa.com’ile.

«Esimesel poolajal sujus meie jaoks kõik ideaalselt. Kõik sai niimoodi juhtuda, kuna olime peatreeneri (Pep Guardiola) poolt väga hästi kohtumiseks ette valmistatud. Olime poolajaks 5:0 ees, kuid 45 minutit oli veel mängida ja see tundus veider. Kokkuvõttes oleme loomulikult rahul,» sõnas Bayerni poolt Thomas Müller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles