Weber: Vettel on võrreldes Schumacheriga väga tundlik

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja  Willi Weber
Michael Schumacher ja Willi Weber Foto: SCANPIX

Vormel-1 seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri endine mänedžer Willi Weber avaldas arvamust, et Sebastian Vettelil saab Ferraris väga raske olema, kuna sakslane ei pruugi sealset pinget taluda.

«Sebastian on võrreldes Schumacheriga väga tundlik,» rääkis Weber Auto Bildile. «Kui asjad ei liigu loodetud suunas, siis satub Ferrari alati suurema löögi alla kui keegi teine. Seal ei ole alati rahu, rõõm ja pannkoogid, vaid hoopis väga palju poliitikat. Kui isegi Fernando Alonso ei suutnud sellest üle olla, siis ei pruugi keegi sellega hakkama saada.»

Kui Schumacher 1996. aastal kahekordse maailmameistrina Ferrariga liitus, siis õnnestus tal alles pärast viit aastat punase masinaga maailmameistriks tulla. Red Bulli bossi Helmut Marko arvates on Vettelil raske Schumacheri vägitegu korrata. «Schumacheril oli sellel ajal kasutada lõputult testikilomeetreid ning lisaks tehti koostööd rehvitootja Bridgestone’iga. Neid võimalusi enam ei ole,» arutles Marko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles