Eestis alanunud skandaal sai Inglismaal taas hoogu juurde

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling võitluses Joel Lindperega
Raheem Sterling võitluses Joel Lindperega Foto: SCANPIX

Inglismaa meedia ei suuda ikka veel andestada jalgpallikoondislasele Raheem Sterlingule, kes ei soovinud EM-valikmängus Eesti vastu algkoosseisus alustada, kuna tundis end liiga väsinuna. Skandaal paisus veel suuremaks eile, kui selgus, et Sterling läks juba järgmisel päeval koondisekaaslastega ööklubisse ning väsimusest polnud enam märkigi.

Inglismaa sai Eesti vastu kirja raske 1:0 võidu ning sealne meedia polnud oma koondise esitusega sugugi rahul. Eriti jäi kõigile hambusse nende suurim tulevikulootus Sterling, kes enne mängu teatas peatreenerile, et tema on algkoosseisus mängimiseks liiga väsinud.

Ometi jaksas ta kõigest 24 tundi pärast kohtumist minna koos Danny Welbecki ja Alex Oxlade-Chamberlainiga pidutsema. Kolmikut nähti mängule järgneval päeval Londoni lokaalis Cirque le Soir ning kodutee võeti jalge alla alles kell kolm öösel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles