Postimehe otsepilt: Kehra alistas põnevuslahingus Põlva Serviti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistrivõistluste viienda vooru keskses mängus võõrustas Kehra igipõliset rivaali Põlva Servitit. Kehra sai 28:22 võidu, poolaja võitis samuti Kehra 16:11. Võitjate kasuks viskas Dmitro Jankovski 7 väravat, Põlva meeskonna resultatiivseim oli samuti 7 tabamusega Margo Piksööt.

Postimees tegi mängust otseülekande.

Mängu eel:

Kehra sai eelmises voorus võõrsil 28:20 jagu Arukülast ja Serviti samuti vastase väljakul 37:26 Viimsist.

Tiitlikaitsja Kehra ja mullune hõbe Serviti on tänavu juba korra kohtunud Balti liigas, kus kehralased võtsid kodupubliku toel 27:25 võidu. Kehra peatreeneri Jüri Lepa sõnul sütitab vastasseis Servitiga neid alati. «Meile saabub Eesti absoluutne tipp ja oleme nende võõrustamiseks valmis,» teatas Lepp. «Kuna meil pole viimasel ajal olnud ühtegi tugevat mängu, siis meeskonna hetkeseisu kohta on midagi konkreetset raske öelda.»

Lepa hinnangul on Serviti jõudu kogumas. «Nad ehitavad meeskonda, tuues rivistusse tagasi Andrei Ternovõi,» lausus Lepp, kes ei soostunud ütlema, mis võib seekord väljakul oluliseks saada. «Neil on pikem pink,» sõnas Lepp siiski.  

Serviti juhendaja Kalmer Musting vaatab aga juba tulevikku. «Meie jaoks on lähimad sihid seotud eurosarja ning Eesti karikaga ehk siis peame olema hoos novembris ja detsembris,» ütles Musting. «Mäng Kehraga motiveerib meid alati, kuid kui peaksime kaotama, siis poleks see katastroof. Nii saaksime näha oma vigu ja neid korrigeerida.»

Põlvaga taasliitunud Ternovõi vajab Mustingu meelest sisseelamiseks aega. «Võrreldes 2011. aastaga on meil enamus koosseisust vahetunud, aga Andrei kohaneb alati kiiresti,» lausus Musting ja tõi välja, et Kehrasse ei saa nad minna oma parimas rivistuses. «Ardo Puna ja Hendrik Varul vaevlevad vigastuste küüsis, lahtine on ka Raiko Rudissaare osalemine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles