Tallinn toetab parimaid sportlasi ja olümpiaveterane 45 000 euroga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart.
Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart. Foto: Tairo Lutter

Tallinna linnavalitsus eraldab reservfondist kokku ligi 45 000 eurot tänavuste parimate sportlaste ja võistkonna toetamiseks, tallinlastest olümpiaveteranide toetamiseks ning traditsioonilise piduliku Tallinna spordiaasta lõpetamise ürituse korraldamiseks.  

Linnavalitsuse reservfondist eraldatakse eelöeldu tarvis Tallinna Spordi- ja Noorsooametile

44 808 eurot, sh Tallinna 2014. aasta parimate sportlaste ja sportmängu võistkonna tunnustamiseks ja toetamiseks 20 000 eurot, teenekate tallinlastest olümpiaveteranide ühekordseks toetamiseks 7308 eurot ning Tallinna Spordiaasta lõpetamise 20. juubeliürituse korraldamise kulude katmiseks 17 500 eurot.

«Tallinna Spordiaasta pidulik lõpetamine toimub 3. detsembril Mustpeade Majas. Parimad sportlased selgitatakse välja avaliku internetihääletuse ja ajutises komisjonis toimuva hääletuse tulemusena,» ütles abilinnapea Mihhail Kõlvart. «Parimat Tallinna mees- ja naissportlast tunnustatakse ning toetatakse kumbagi 4000 euroga ja sportmängude võistkonda 12 000 euroga.»

Olümpiaveteranide ühekordse toetamise näol on tegemist traditsiooniga, mis väärtustab olümpiaveteranide spordisaavutusi. Toetatavad tallinlastest olümpiaveteranid on Ants Antson, August Englas, Jaan Talts, Tõnu Lepik, Georgi Zažitski, Ulvi Indrikson, Uno Kajak, Jaak Lipso, Eve-Mai Maurer, Uno Palu, Aleksander Tšutšelov, Ants Väravas, Svetlana Lozovaja, Veiko Siimar, Rein Tölp, Priit Tomson, Jüri Tarmak ja Nikolai Poljakov. Arvestuslik toetus täiseurodes isiku kohta koos tulumaksuga on 406 eurot. Toetuse saaja saab kätte 320 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles