Ojamaa toetas löögi all olevat peatreenerit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Motherwelli särki esitlemas.
Henrik Ojamaa Motherwelli särki esitlemas. Foto: Facebook

Möödunud hooajal Šotimaa jalgpalli kõrgliigas hõbemedali võitnud Motherwell on sellel sügisel vajunud sügavasse mõõna. Kümne vooru järel on neil kirjas kaks võitu, viik ja seitse kaotust ning liigatabelis hoitakse seitsme punktiga eelviimast 11. kohta. Motherwelli ründaja Henrik Ojamaa avaldas toetust peatreener Stuart McCallile ning usub, et just tema on õige mees klubi taas jalule aitama.

Suvel vigastuse tõttu hooajaks ettevalmistuse vahele jätnud Ojamaa liitus Motherwelliga augustis laenulepinguga Varssavi Legiast. Kui esialgu olid eestlase esitused Šotimaal kahvatud, siis viimastes mängudes on Ojamaa tõusnud Motherwelli säravaimaks mängijaks, vähemalt nii tituleerivad eestlast erinevad Šotimaa meediaväljaanded.

Pidevaid kriitikanooli peab aga tõrjuma peatreener Stuart McCall, keda Ojamaa pärast 1:3 kaotust Duneele kaitsma asus. «Peatreener ei olnud pärast mängu just parimas tujus. Me kõik usume temasse ning olen kindel, et ta on õige mees olukorra parandamiseks. Me teame tema iseloomu. Teame, milline võitleja ta on. Ta veab meid sellest kriisist läbi, ilma probleemideta,» rääkis Ojamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles