Venemaa tippklubi ostab taas endale koha finaalturniiril

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasani Zeniit
Kaasani Zeniit Foto: SCANPIX

Kolmandat aastat järjest mängib Venemaa võrkpalli karikavõistluste finaalturniiril meeskond, kes sinna mänguliste näitajate poolest ei pääsenud. See on maa mitmekordne meister ja Euroopa karikasarjas omale nime teinud Kaasani Zeniit. Kui on raha, võib lõppturniirile ikkagi saada. Tuleb vaid kanda korralik summa Venemaa võrkpalliliidu arveldusarvele ja kandideerida ühele vabapääsmele, kirjutab volley.ee.

F-6 finaali kandidaate on tavaliselt mitu. Aga eelistatuks on seni osutunud vaid autoriteetseim, Kaasani Zeniit. Vene pressis (volley.ru) ennustatakse, et nii läheb tänavugi. Karikavõitja selgub 28. novembril Belgorodis.

Sealne Belogorje mängib kaasa kui korraldaja, ülejäänud neli on Moskva Dünamo, Novosibirski Lokomotiiv, Novõi Urengoi Fakel ja Kemerovo Kuzbass. Kõik nad (Zeniit välja arvatud), kuuluvad tabeli etteotsa ka alanud meistrivõistlustel: superliiga kolme vooru järel pole punktigi kaotanud vaid Lokomotiiv.

Zeniit ei saa hooaja alguses jälle jalgu alla. Põhiliselt vigastustelaine tõttu, mis parimas koosseisus mängida ei luba. Eks sama häda kimbuta teisigi, täiesti tervet meeskonda pole kellelgi. Tatarlaste klubi lähtub lihtsast kreedost: kui ei saa edasi omal jõul, siis muul moel ehk raha toel ikkagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles