Toobal alustas Türgi meistrivõistlusi 3:0 võiduga

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: Karli Saul

Möödunud nädalavahetusel pandi pall mängu Türgi võrkpallimeistrivõistlustel, kus eestlastel on tänavu põhjust kaasa elada Inegöli Belediyespori meeskonnale. Just selles tiimis täidab sidemängija kohustusi Eesti koondise kapten Kert Toobal (35).

Meistrivõistluste esimeses voorus alistas Inegöl tulemusega 3:0 (22, 16, 14) Erzurumi meeskonnaga Palandöken BLD, vahendab volley.ee. Toobal tegi kaasa kogu mängu, kogudes kolm punkti (ühe nii rünnakul, blokis kui serviässast).

«Esimese mängu kohta korralik esitus, kodus peame selliseid meeskondi igal juhul võitma, kui tahame play-offi jõuda,» rääkis Toobal pärast avamängu volley.ee-le.

Klubisse kuulub tänavu lisaks Toobalile veel kaks leegionäri - Kuubalt pärit nurga- ja diagonaalründaja. «Hetkel koostöö sujub, kuid kontrollmängude põhjal võib karta, et tugevamate meeskondade vastu võime jääda hätta vastuvõtul,» ütles Toobal, täpsustades: «vastuvõtule pööratakse palju tähelepanu ja vast kulgeb edaspidine positiivses võtmes.»

Avamängu statistika leiate SIIT, turniititabeli ja kõikide mängude tulemused SIIT. Järgmises voorus on Inegöli vastaseks pühapäeval, 26. oktoobril võõrsil toimuvas mängus Ankara Ziraat Bankasi meeskond.

Esimeses voorus olid võidukad ka suurfavoriidid Ankara Halkbank (alistas 3:1 M.Milli Piyango), Istanbuli Fenerbache (võitis 3:0 Ankara Ziraat Bankasi) ja Izmiri Arkas (3:1 Istanbuli Galatasary vastu).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles