Varrak suurest võidust Balti liigas: alagrupis olemegi soosikud

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Jaanus Lensment

Korvpalli Balti liigatänases keskses mängus alistas valitsev Eesti meister Kalev/Cramo 90:71 Riia Baronsi.

Peatreener Alar Varrak oli eelkõige rahul nooremate meeste esitusega. «Need, kes Ühisliigas rohkem minuteid on saanud, said täna rohkem puhata ja noored kasutasid oma võimaluse ilusti ära. Juba teist mängu järjest tegid nad Balti liigas korraliku esituse ja nende kallal ei saa millegi kallal nuriseda,» sõnas Varrak Postimehele.

«Eesliini osas on aga just kaitse osas nuriseda palju üle. Peame seal mitmed asjad üle vaatama,» lisas peatreener. «Samas olemegi Balti liigas vähemalt alagrupis soosikuks ja midagi ulmelist see võit ei tähenda.»

Kalevlased dikteerisid suuresti tänu tagamängijate agressiivsele kaitsemängule kogu kohtumist. Seejuures ei teinud kaasa liider Frank Elegar, kes vigastas hüppeliigest. Armands Škele oli Kalevi resultatiivseim, tema arvele jäi 19 punkti, 6 söötu ja 5 lauapalli. Baronsi ridades viskasid nii Jekabs Rozitis kui Ernests Kalve 15 punkti. Kalevlased juhivad A-alagruppi täisedu kahe võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles