Kehra peatreener Põlva Serviti alistamisest: saime kaitse paremini pidama

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Lepp.
Jüri Lepp. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste viiendas voorus sai tiitlikaitsja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper kodus 28:22 (16:11) jagu mullusest hõbedast Põlva Servitist.

Kehra peatreener Jüri Lepp: «Seekord saime kaitse vastasest paremini pidama ja rünnak toimis meil eriti hästi esimese poolaja lõpus, kui tegime vahe sisse. Teisel poolajal tekkis meil paar kriitilist momenti, kus Serviti vähendas ka vahet, kuid kõva kaitsega suutsime võidu koju tuua. Meil mängis hästi ka uus ukrainlasest tugevdus Buinenko, seda eriti kaitses.»

Serviti juhendaja Kalmer Musting: «Esimesed 20 minutit oli võrdne mäng, ent siis seisul 11:11 tegime paar jämedat viga, mille krooniks oli see, et väravavaht Denis Lõokene lasi lõpus sisse Kehra ülikauge viske. Samuti oli meil oli avapoolajal ka kolm eemaldamist, mida on lubamatult palju. Meie probleemiks on praegu ka see, et meeskonnal pole rünnakul liidrit, seda eriti tagaliinis. Hästi 7-meetri karistusviskeid realiseerinud Piksööt oli meil kõige resultatiivsem, kuid üldjoontes jaotus skoor meeste vahel ühtlaselt. Samuti ei saa ma seekord rahule jääda värvavavahtidega. Ei Eston Varuski, ega Lõokesega.»

Tabelijuhina jätkab aga Viljandi HC, kes alistas kodus SK Tapa meeskonna 34:19 (16:7).  

Tabeliseis 5. vooru järel: Viljandi HC 10, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 10, Põlva Serviti 8, HC Viimsi/Tööriistamarket 6, Valga Käval 2, Aruküla SK 2, SK Tapa 1, Audentes 1 punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles