Eurocupil on täisedu kümnel klubil

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strasbourgi liider Antoine Diot (8).
Strasbourgi liider Antoine Diot (8). Foto: SCANPIX

Teisipäeval-kolmapäeval peeti korvpalli Eurocupi teise vooru kohtumised. Täiseduga jätkab kuue alagrupi peale kümme meeskonda. Need on: Strasbourg A-alagrupist, Gran Canaria ja Dijon (B), Roma Virtus ja Sevilla (C), Himki (D), Ploiesti ja Banvit Bandirma (E) ning Kuban ja PAOK (F).

Nimekaimad kahe kaotusega meeskonnad on Cantu, Charleroi, Zeniit, Partizan ja mullu Euroliigasse kuulunud Stelmet Zielona Gora. Riia VEFil, Ventspilsil ja Lietuvos rytasel on kirjas üks võit, vahendab basket.ee.

Teise napi võidu, sedakorda kodus lisaajal Zaragoza üle 88:86, võttis Strasbourg. Mängu kangelaseks taaskord Antoine Diot - temalt 26 punkti, 5 lauapalli ja 8 söötu, Ali Traore toetas 22 punktigaga. Samas grupis peeti Saksa klubide omavaheline viskekontsert, mille tulemusel Bamberg alistas Bonni 104:79.

Cantu jäi kodus alla Artland Dragonsile 77:78, Peterburi Zeniit lisaajal Besiktasile 86:90, Hapoel Kalev/Cramo tuju tõstnud Volgogradile 78:79 ning Ljubljana Himkile 85:88.

Sevilla võitis kodus Charleroi'd 80:75, Roma Nancyt 84:79, VEF Szolnokit 71:61 (Fall 11+6), PAOK Zielona Gorat 85:66 ning Kuban Ventspilsi 72:60; enne viimast veerandit seis seejuures 51:50.

Võiduga 103:83 Lietuvos rytase üle garanteeris endale täisedu Ploiesti CSU Asesoft - selle hooaja komeet Rumeeniast.

Kolmanda vooru põnevamates mängudes on vastamisi Reggio Emilia-Strasbourg (T. kell 20 Eurosport 2), Dijon-Gran Canaria, Roma-Sevilla, Besiktas-Himki, Banvit-Ploiesti ja Kuban-PAOK (T. kell 22.30 Eurosport 2). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles