Simeone Torrest Atleticosse ei tahtnud

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres AC Milani särgis.
Fernando Torres AC Milani särgis. Foto: SCANPIX

Madridi Atletico jalgpalliklubi tegevdirektor Miguel Angel Gil Marin tunnistas, et klubisiseselt arutati Fernando Torrese võimalikku naasmist Madridi.

Pärast edukat hooaega, mis päädis Hispaania liigatiitli ja Meistrite liiga hõbemedalitega, pidi Atletico suvel loobuma ründestaar Diego Costast, kes siirdus Londoni Chelseasse, vahendab Soccernet.ee.

30-aastane Torres alustas oma karjääri just Atleticos, kellega liitus 11-aastaselt. Ründaja tegi aastatel 2001-07 eest kaasa 214 mängus, kus lõi 82 väravat. Seejärel siirdus hispaanlane 25 miljoni euro eest Liverpooli, kust neli aastat hiljem 63 miljoni euro eest Chelseaga liitus. 

Atletico peatreener Diego Simeonel oli sel suvel võimalus Torres Hispaaniasse tagasi tuua, kuid argentiinlasest loots valis Torrese asemel horvaat Mario Mandžukici. Lõpuks siirdus hispaanlasest ründaja laenulepingu alusel Itaalia klubisse AC Milan.

«Pole tõene, et ta oleks naasta saanud, kuid see küsimus oli päevakorras. Siiski ei alustanud me läbirääkimisi,» lausus Gil Marin Hispaania raadiosaatele El Larguero.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles