Puri: me ei kaotanud protesti märgiks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino Puri
Eino Puri Foto: Raigo Pajula / Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Sel nädalal peatreenerit vahetanud Eesti meistermeeskonda Tallinna Levadiat tabas teadupärast järgmisel päeval kohe uus hoop, kui pärast 0:1 kaotust esiliigas pallivale Tallinna Kalevile langeti karikasarjast välja juba 1/32 finaalis.


«Treenerivahetus kindlasti mõjutas, kuid mitte nii oluliselt, et oleksime pidanud neile alla jääma,» arvas kohtumises Kaleviga väljakult eemaldatud poolkaitsja Eino Puri.

«Meeskond mängis natuke tujutult ja mehed lootsid, et võit tuleb iseenesest ära.»
Samas lükkas Puri ümber, et tegemist oli mängijate protestiga klubi juhtkonna otsuse vastu.

Siiski võisid Levadiale karikasarjas saatuslikuks saada uue peatreeneri Aleksandr Puštovi otsused, millega ta saatis võitlustulle küllaltki uue ning teineteist vähe tundva meeskonna.

«Sellise koosseisuga polegi mänginud, mängijad olid üksteise jaoks natuke tundmatud,» lisas Puri, kelle sõnul on ka treeningul varasemast rohkem mehi: «Uus juhendaja on toonud duubelmeeskonnast mitmeid noori põhivõistkonna juurde ning nüüd ta andiski noorematele võimaluse.»

Kui Igor Prinsile said saatuslikuks tagasihoidlikud esitused Eesti liigas, siis laupäeval on meistriliigas Paide linnameeskonna vastu kindlasti võitu vaja. Kaks järjestikust kaotust endast nõrgemale vastasele poleks kindlasti hea algus.

«Esimeste päevade põhjal uuel treeneril suurt pinget näha ei ole ning tundub, et ta võtab asja rahulikult ja püüab võistkonda korralikult sisse elada,» sõnas Puri. «Kõik olid pärast sellist kaotust pettunud, kuid otsest peapesu me ei saanud, mängijad peavad ise olukorrast aru saama ning oma järeldused tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles