Endise vormelisõitja kinnitus: Bianchi olukord on väga raske

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi.
Jules Bianchi. Foto: SCANPIX

Oktoobri esimesel nädalavahetusel Jaapanis sõidetud vormel-1 etapil raske avarii teinud Jules Bianchi on endiselt haiglas koomas. Endine vormelisõitja Luciano Burti tunnistas, et prantslase tervenemine ei tundu olevat väga reaalne.

Bianchi sõitis Suzuka ringrajal toimunud etapi lõpus otsa rajatraktorile ja viidi raskses seisus haiglasse. Marussia sõitja perekond on paaril korral avaldanud tema tervise kohta infot ning teatanud, et tal diganoositi raske ajukahjustus ning ta on stabiilses, kuid kriitilises seisus.

Vormelisõitja perekond on jäänud Bianchi tervist kommenteerides napisõnaliseks, kuid nüüd on uut informatsiooni avaldanud endine vormelisõitja Luciano Burti. «Olles rääkinud inimestega, kes on olukorraga paremini kursis, olen aru saanud, et võimalused paranemiseks on väga väikesed,» nentis Burti. «Kui ta ellu jääb, siis on väga väikesed võimalused selleks, et ta saaks elada ilma tõsisemate tagajärgedeta. Seda on väga raske kuulda, kuna Bianchi on noor ja andekas sõitja,» lisas Burti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles