Ronaldo on pahane El Clasico toimumise aja pärast

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Sel laupäeval peavad Hispaania jalgpalli kõrgliigas põnevuskohtumise Madridi Real ja Barcelona. Alles eile Meistrite liigas väljakul käinud Reali ründeäss Cristiano Ronaldo pole aga rahul sellega, et tema meeskonnale tähtsa mängu eel nii vähe puhkeaega antakse.

Real pidas Meistrite liigas mängu eile, kui võõrsil alistati 3:0 Liverpool, Madridi meeskonna kodused rivaalid Barcelona meeskonnast pidasid matši aga päev varem ning võitsid kodus 3:1 Amsterdami Ajaxit.

Ronaldo pole seetõttu rahul, et Hispaania jalgpalliliiga tuliseim vastasseis ehk El Clasico toimub juba laupäeval ja vastasmeeskond saab päeva rohkem puhata. «Maailma tippjalgpallur teab, et kahepäevane puhkus pole sama mis kolmepäevane,» andis Ronaldo mõista, et Barcelona mängijad on paremas seisus. «Aga see ei ole mingi vabandus, sest me kavatseme hästi mängida ja võita. Nad (Hispaania jalgpalliliit- toim.) peaksid põhjalikumalt läbi mõtlema sellised detailid, sest 24 lisatundi puhkuseks on päris palju,» lisas Ronaldo Hispaania väljaandele Marca antud intervjuus.

Kaheksa mänguvooru järel on Hispaania liigat juhtimas Barcelona, kellel on koos 22 punkti, Real on 18 punktiga kolmandal tabelireal.

"A world-class footballer knows that two days rest isn't the same as three, but it's no excuse because we're going to play well and win", he told the BBC. "They should take more care with these details because 24 hours extra rest is a lot", he added.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles