Rosberg jahib meistritiitlit: olen kütt, ma ei kavatse alla anda

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas on jäänud sõita kolm etappi ning meistritiitlile peavad pingelist heitlust Mercedese meeskonna sõitjad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg. Hetkel sõitjate üldarvestuses teisel kohal olev Rosberg kinnitas, et ta pole veel võidulootust maha matnud ja kavatseb tiitli nimel korralikult võidelda.

F1 sarjas sõidetakse järgmisena USAs ning kolm etappi enne hooaja lõppu on Hamiltoni edu meeskonnakaaslase Rosbergi ees 17 punkti. Sakslase sõnul ei ole ta veel aga meistritiitlit briti sõitjale loovutanud. «Allesjäänud kolm etappi on mu lemmikute hulgas,» viitas Rosberg eesootavatele USA, Brasiilia ja Abu Dhabi etappidele.

«Ma olen kütt. Kavatsen tiitlit jahtida ja mul ei ole mingit põhjust alla anda. Allesjäänud kolmel etapil on oodata tõsist võitlust ja mul ei mingit kahtlust, et kui varem mõtlesin tiimile, siis nüüd on kõige tähtsamad enda huvid,» lisas Rosberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles