NBA legendi karjäär võis saada ootamatu lõpu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Nash (esiplaanil).
Steve Nash (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Aastatel 2005 ja 2006 korvpalliliiga NBA kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud mängujuht Steve Nash peab algava hooaja seljavigastuse tõttu vahele jätma.

Los Angeles Lakersi meeskond teatas eile õhtul, et Nashi vigastus on nii tõsine, et tänavu ei ole meest väljakule oodata, kirjutab USA Today.

«Olen näinud vormis püsimise nimel kõvasti vaeva, kuid viimane tagasilöök ei luba mul täisvõimsusel sporti teha. Toetan sel perioodil jätkuvalt oma meeskonda ning pikemas perspektiivis keskendun oma tervise parandamisele,» teatas Nash.

40-aastasel Nashil hakkas tänavu jooksma Lakersiga lepingu viimane aasta ning varasemalt on mees teada andnud, et see võiks olla tema viimane aasta tipptasemel. Seega võivadki nüüd Nashi mängud olla NBAs mängitud.

Nash alustas NBA karjääri 1996. aastal Phoenix Sunsi ridades. 1998-2004 pallis ta Dallas Mavericksis ning 2004-2012 taas Sunsis. Alates 2012. aastast on ta kuulunud Lakersi ridadesse. Lõuna-Aafrika Vabariigis sündinud, kuid koondiste tasemel Kanadat esindanud mängujuht on karjääri jooksul pääsenud kaheksa korda NBA tähtede mängule ja kolm korda valitud liiga sümboolsesse viisikusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles