El Clasico: vaata Reali ja Barcelona homseid eeldatavaid algkoosseise

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Homme on kavas maailma klubijalgpalli üks suuremaid vastasseise, kui Hispaania liigas lähevad vastamisi Madridi Real ja FC Barcelona. Seekordne mäng on kavas Reali koduareenil. Homse matši algkoosseise ennustades eeldatakse, et Barcelona ridades võib platsile joosta ka mängukeelu alt vabanev Luis Suarez.

Reali poolel on homseks kohtumiseks vigastusega väljas Gareth Bale ning suure tõenäosusega ei tule väljakule ka keskkaitsja Sergio Ramos, kes on samuti traumaga hädas. Meeskonna treeningutega liitus ta alles eile, kirjutab Eurosport.

Reali homne eeldatav algkoosseis: Iker Casillas, Marcelo, Pepe, Raphael Varane, Daniel Carvajal, Luka Modric, Toni Kroos, James Rodriguez, Isco, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema.

Kui Reali algkoosseis on küllaltki ennustatav, siis Barcelona kohal on rohkem küsimärke. Viimatiste teadete kohaselt on kahtlane Sergio Busquetsi osalemine, kuna ka teda on vaevamas vigastus. Tema trauma korral tõuseks keskväljale Javier Mascherano ja keskkaitses saaks siis oma võimaluse Gerard Pique.

Teine suurem küsimus on seotud Suareziga. Kui Barcelona peatreener Luis Enrique kinnitas täna, et Suarez kindlasti mängib, siis ta ei täpsustanud, kas mees sekkub vahetusest või alustab rünnakul koos Lionel Messi ja Neymariga.

Barcelona eeldatav algkoosseis: Claudio Bravo, Jordi Alba, Jeremy Mathieu, Gerard Pique, Dani Alves, Javier Mascherano, Xavi, Ivan Rakitic, Neymar, Andres Iniesta, Lionel Messi.

Kui Suarez peaks aga algkoosseisu kuuluma, siis langeb Xavi arvatavasti pingile ning Iniesta peab tegutsema rohkem keskväljal. Iniesta keskväljal tegutsemise korral on võimalik Messi ja Neymari kõrvale aga nihutada ka Pedro või Munir El Haddadi.

Kohtumine algab homme Eesti aja järgi kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles