Rahvaliiga suur finaal: fännid korraldavad väljakule jooksmise võistluse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Roosad Pantrid.
JK Roosad Pantrid. Foto: Brit Maria Tael

Eesti suurimal täiskasvanute meeskondlikul jalgpalliturniiril Rahvaliigas igasuguse sportliku loogika vastaselt kahe parema hulka jõudnud Nõmme Kalju fännimeeskond võõrustab laupäevases finaalis Tartu valla meeskonda Äksi JK-d. Kohtumine Hiiu staadionil algab laupäeva õhtul kell 19.15.

Roosad Pantrid võtavad oma elu esimese suurvõistluse korraldamist täie tõsidusega ja seega pakutakse kohale tulnud publikule lisaks muule jalgpalli juurde käivale ka võimalust poolajamängus osalemiseks. Kuid tavapärase penalti- ja lativõistluste asemel tuleb seekordne väljakutse pigem jalgpallihuligaanide pärusmaalt! Nimelt võidab see osaleja, kes jõuab platsil kõige kauem turvamehi vältida! Eriauhind läheb sellele, kel aktsiooni käigus kõige vähem riideid seljas on! Korrakaitsjate vägesid juhib mullusel HJK vastu peetud euromängul tuntust kogunud turvamees Olev!

JK Roosad Pantrid ääretormaja Georg: «Mitu aastat väldanud rasked vastupidavustreeningud Hiiu Pubis, Pööningul ja Nõmme mäel on hakanud lõpuks vilja kandma. Meeskonna keskmine B-vitamiini tase veres on viimaste aastate kõrgeim ning võime kindlusega öelda, et oleme finaaliks valmis!

Ilmselt kehtestame seekord enne mängu erandkorras reegli, et reedene pubiralli kauem kui kella kuueni hommikul ei kestaks, ja kui mõnda meest just mängupäeval raske kõhutõbi ei taba, on lootus Rahvaliiga karikas esmakordselt Nõmmele tuua!»

JK Roosad Pantrid peatreener Romario: «Suvel sai ette võetud sportliku vormi tõstmiseks alpimaja kuur, mis nii mõnegi palluri hemoglobiini näidud lakke tõstis. Sellega saavutasid staarmängijad mängueelsel päeval hädavajaliku seksuaalse aktiivsuse, mis ka Ron Jeremy tema parimatel päevadel häbisse oleks jätnud.

Kui juba legendaarne pantrite staarkahur Tarts on tänu sellele võimeline tegema mängupäevadel kiiremaid liigutusi kui keskmine eestlane kaubanduskettide õlleletis kollaseid silte silmates, siis meis on kvaliteeti, mis on omane meistritele. Omalt poolt soovin tänada kõiki, kes on väiksemal või suuremal määral aidanud kaasa Eesti jalgpalliajaloo ühe suurima sensatsiooni tekkimisele!»

Rahvaliiga A taseme finaal JK Roosad Pantrid - Äksi JK toimub 25. oktoobril kell 19:15 Hiiu staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles