Pinge tõusis taas haripunkti: tabelijuht Levadia kaotas Infonetile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia peatreener Marko Kristal
Levadia peatreener Marko Kristal Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistriliiga tabelitippu tõi pinget juurde viiendal tabelireal olev Infonet, kes alistas 34. voorus tabelijuhi Levadia 2:0.

Skoori avas 71. minutil penaltist Manucho, kui Artur Pikk oli karistusalas kukutanud Vladimir Avilovi. Kuus minutit hiljem realiseeris sama mees Infoneti kiirrünnaku, tuues tabloole lõppseisu. Elevandiluuranniku ründaja on sel hooajal löönud meistriliigas juba 25 väravat.

Levadia edu FC Flora ees on viis ja Nõmme Kalju ees kuus punkti, ent nii Flora kui ka Kalju peavad oma 34. vooru mängu homme - Flora sõidab külla Narva Transile ning Kalju mängib võõral väljakul tabeli viimase Tallinna Kaleviga.

«Me oleme tagasi seal, kus me olime kuu aega või kolm nädalat tagasi. Oleks võinud ju endal teha selle asja lihtsamaks. Tuleb jälle hakata selja taha vaatama ja jälle ei ole midagi kindlat," ütles Levadia peatreener Marko Kristal ERRi spordiportaalile. «Mäng oli tegelikult esimesed 30 minutit täielikult meie kontrolli all ja siis muutusime millegipärast lohakaks, hakkasime võitlustes alla andma ja pärast 30. minutit tahtis Infonet millegipärast seda võitu rohkem. Platsi kõrval võib igasugu asju rääkida, aga ise tuleb mees olla ja väljakul need ära teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles