Põlva Serviti astus suure sammu finaalturniiri suunas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting (keskel)
Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting (keskel) Foto: Margus Ansu

Eesti meeste käsipallikarikavõistluste veerandfinaalseeria avakohtumises sai Serviti Põlva klubide duellis kodus 39:22 (23:15) jagu esiliiga liidrist TunManist.

Võitjate resultatiivseimad olid Kristjan Muuga ja Henri Hiiend 6 ning Margo Piksööt 5 tabamusega. Kaotajatele tõid Veiko Tigason ja Priit Jõks parimatena 5 väravat.

 Serviti peatreener Kalmer Musting: «Oleme endiselt kaitses hädas. Eriti kehtib see keskkaitse kohta, kus meil on tänavu uued mehed. Proovisime erinevaid variante ning lõpuks töötas kõige paremini tandem Carl-Eric Uibo-Henri Hiiend. Ent nad on veel nii noored, et suurtes mängudes läheks nendega keeruliseks. Seekord jooksime vastasest üle ja kui enne mängu ütlesin, et TunMan on võrdne Meistriliiga tagumise nelikuga, siis tegelikkuses nad seda tempot ikka lõpuni ei kesta.»

TunMani esindaja Romet Oone: «Avapoolajal saime kaitses kenasti hakkama ja meil oli jõudu Servitiga kaasa joosta. Teise poolaja alguses ei suutnud me kümnekonna minuti jooksul ühtegi väravat visata ning sellega oli mäng tehtud. Samuti ei suutnud me vastasega lõpuni sammu pidada. Kuigi Serviti on meist tugevam, läksid mehed mängule positiivselt ja nüüd proovime seda emotsiooni ka korduskohtumiseks säilitada.»

 Meeskonnad peavad seeria teise mängu 12. novembril algusega kell 19.00 samuti Põlvas Mesikäpa Hallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles