Malaga Unicaja sai tänu lõpusekundi kolmesele jagu Albast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Toolson (paremal).
Ryan Toolson (paremal). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai magusa võidu Malaga Unicaja, alistades 87:84 Berliini Alba. Võidu toonud kolmepunktiviske tabas sekund enne mängu lõppu Kostas Vasiliadis.

Unicaja parim oli 13 punktiga Ryan Toolson, Jayson Granger ja Mindaugas Kuzminskas lisasid mõlemad 12 punkti. Albale tõi Marko Banic 16 punkti, Jamel McLean lisas 14 ja Reggie Redding 12 silma. Unicajal on nüüd tabelis kaks võitu, Albal kaks kaotust.

B-alagrupi teises kohtumises alistas Limoges kodus 70:61 Cedevita Zagrebi ja sai esimese võidu. Nobel Boungou-Colo tõi võitjatele 17 punkti, võttis neli lauapalli, andis kolm korvisöötu ja tegi kolm vaheltlõiget. Zagrebi meeskonna resultatiivseim oli 14 punktiga Luka Babic, kes võttis ka viis lauapalli ja andis viis resultatiivset söötu.

Pireuse Olympiakos alistas kodusaalis 63:57 Vitoria Laboral Kutxa, võitjate poolel kogus Matthew Lojeski 15 punkti. Kaotajate poolel tegi skoori vaid seitse meest, neist resultatiivseim oli 14 punktiga Fernando San Emeterio. Olympiakos jätkab D-grupis ainsana täisedu kahe võiduga, Vitoria meeskond sai avavooru võidu kõrvale esimese kaotuse.

A-grupis on kaks võitu nii Madridi Realil kui ka Istanbuli Anadolu Efesil. Türklased olid võõrsil 82:75 üle Sassari meeskonnast, Nenad Krstic kogus 15 punkti ning Stephane Lasme ja Matthew Janning mõlemad 14 punkti. Sassarile tõi Jerome Dyson üleplatsimehena 21 punkti, Rakim Sandersi arvele jäi 15 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles