Kalju jätkas medalijahti võimsa purustustööga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalev - Nõmme Kalju.
Tallinna Kalev - Nõmme Kalju. Foto: Pm

Jalgpalli Eesti meistriliigas kohtus Nõmme Kalju võõrsil tabeli viimase, Tallinna Kaleviga. Kui avapoolaja võitis Kalju 1:0, siis teisel kolmveerandtunnil saadi oma mäng käima ning Kalevile löödi kokku seitse vastuseta väravat. Koübaratriki sai kirja Tarmo Neemelo, kaks tabamust lisas Robert Kirss. Üks värav kanti Felipe Nunesi ja üks Hidetoshi Wakui arvele.

Kohtumine on järelvaadatav!

25. oktoobril kell 13:00 Kalevi Keskstaadioni kunstmuru (Staadioni 8, Tallinn)

JK TALLINNA KALEV - NÕMME KALJU FC  0:7 (0:1) LÕPPSEIS

Väravad: 24., 68., 73. Tarmo Neemelo, 56., 66. Robert Kirss, 64. Felipe Nunes, 85. Hidetoshi Wakui

JK Tallinna Kalev: 12-Levizi, 18-Kahr, 4-A. Savitski, 5-Heintare, 3-Larin (79. 8-Aruste), 15-Kukebal, 6-Brõlin (71. 10-Paal), 11-Koger, 20-Hansberg (61. 13-Wahl), 16-R. Karpov, 14-Heliste.

Varus: 1-D. Savitski, 13-Wahl, 10-Paal, 8-Aruste, 2-F. Karpov.

Kalju FC: 1-Teleš, 14-Kallaste (46. 2-Galpin), 6-Rodrigues, 5-Bärengrab, 3-Pürg, 7-Reginald (70. 24-Puri), 20-Prates, 75-Wakui, 21-Nunes, 17-Kirss, 99-Neemelo (76. 8-Mööl).

Varus: 69-Aland, 77-Šišov, 2-Galpin, 13-Vunk, 8-Mööl, 24-Puri, 4-Reintam.

Mänguolud: +1, vahelduva pilvisusega ilm; kunstmuru väga heas seisukorras.

Pealtvaatajaid: 65

Peakohtunik: Andrei Karhu

Abikohtunikud: Aron Härsing, Riivo Stolts

Neljas kohtunik: Artur Telling

Enne mängu:

Kalju oli viimati 1:0 parem Narva Transist ning neil on tabelis 72 punkti. Eile 34. vooru avamängus Infonetile alla jäänud liidril Levadial on koos 78, Floral 73 ja Sillamäe Kalevil 70 punkti. Seega võib esinelik olla Flora, Kalju ja Sillamäe tänaste võitude korral kaks vooru enne hooaja lõppu vaid viie punkti sees.

Raskeid aegu üle elav Tallinna Kalev kaotas läinud voorus 1:4 Paide Linnameeskonnale ning viimati saadi kõrgliigas punkte enne jaanipäeva, kui 17. voorus alistati Narva Trans. Hoolimata 16-mängulisest kaotusteseeriast on Kalevil endiselt võimalused liigasse püsima jääda, sest üleminekumängudele viival üheksandal kohal olevast Jõhvi Lokomotivist lahutab neid vaid kolm punkti.

Omavahel on Kalev ja Kalju sel hooajal kohtunud kolmel korral ning kõik kohtumised on võitnud Nõmme meeskond.

Abitreener Daniel Meijel: «Kuigi talv hakkab end näitama, siis tahame ikka veel sellel aastal veidi pikemalt mängida. Selle sooviga kaasneb punktide saamine mängudest, esimene võimalus selleks on Nõmme vastu. Väga raske ülesanne, aga kui tahta ja kõik õnnestub, on see võimalik.»

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio: «Laupäev on päev, mil tulla Kalevi staadionile vaatama mängu Tallinna Kaleviga. Meie koosseisus on tagasi neli mängijat, kes olid eelmises mängus mängukeelu all: Alo Bärengrub, Jorge Rodrigues, Martin Vunk ja Eino Puri. See on meile hea, kuid meid ootab raske mäng, kuna Kalev üritab vältida väljakukkumist ning vajab igast mängust võitu. Me oleme valmis mänguks!»

Kalju ründaja Felipe Nunes: «Tallinna Kalev asub tabeli põhjas, kuid me ei alahinda neid, kuna nad vajavad just nüüd eriti punkte. Keskendume kohtumiseks maksimaalselt ning üritame palju väravaid lüüa ja publikule ilusat jalgpalli pakkuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles