Soovid, soovid, soovid...

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusarada.
Suusarada. Foto: Erakogu

Suusakoondise pressikonverentsi alustuseks tervitasid sportlasi sponsorid ja käisid kirjalikult välja oma soovid, mis olid äärmiselt päevakohased ja järgmised.

Libedat lund!

Libedust oleks hädasti vaja, sest kõik Eesti paremad määrdemehed on siirdunud konkurentide manu. Kes määrib Venemaa koondise, kes Justyna Kowalc­zyki, kes Aleksei Poltoranini suuski. Kuivõrd kõigest kolmeliikmeline Eesti määrdetiim kogenud Raul Seema juhtimisel hakkama saab, näitab aeg.

Eneseületust!

Kes Eesti suusatajatest tegi tulemuse, mis pani õhkama ja ütlema: seda, pagan, poleks küll oodanud? Ilmselt Aivar Rehemaa 2013. aasta MMil Val di Fiemmes, kui 7. koha sai. Tänavu ootaks kelleltki samalaadset.

Et ikka lumi tuleks!

Lumega on Eestis olnud nadid lood, mistõttu noored ei saa korralikult suusatada ega areneda. Lööks ilmataat lumevesti varakult käima, oleks suusatamise tulevik helgem.

Rõõmsat sõitu!

Vaadates, kuidas suusatajad pidid Sotši olümpial iga sõidu järel nukralt selgitama ja õigustama, miks taas nõnda läks, võiks tänavune hooaeg tõesti rõõmsamaks kujuneda.

Suusad alla Virust Võruni!

Suusatamisest võiks taas saada rahvaspordiala, kui kõigil eestimaalastel lastest pensionärideni olid suusad ja nendel osati ka liikuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles