Postimehe otsepilt: Tartu alistas kolmes geimis Rakvere

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas peetakse täna kolm mängu. Liiga liidri Tartu Bigbanki ja Rakvere võrkpalliklubi lahingust näitas Postimees ka otsepilti, Tartu võttis kodusaalis 3:0 võidu.

Esimese geimi võitis kodumeeskond seisuga 25:16, maratongeimiks kujunenud teise vaatuse võitis Bigbank seisuga 32:30. Kolmandas geimis panid Tartu mehed oma paremuse maksma seisuga 25:19.

Tartu ja Rakvere mõõduvõtuga samal ajal kohtuvad Tallinnas TTÜ ja Järvamaa meeskonnad. Kell 18 algavas mängus kohtuvad Pärnu ja Tallinna Selver.

Kümne punktiga on turniiritabeli tipus Tartu. Selveril, Jelgava Biolarsil, RTU/Robežsardzel ja Poliursil on kirjas üheksa silma. TTÜ tõusis möödunud nädalavahetusega kuuendaks, olles kogunud seitse punkti. Kaotusekibedust ei ole seni veel tundnud vaid Pärnu, kes on võitnud mõlemad peetud mängud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles