Viljandi jõudis käsipalli karikavõistlustel veerandfinaali lävele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall. Foto on illustreeriv
Käsipall. Foto on illustreeriv Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meeste käsipallikarikavõistluste 1/8-finaali avakohtumises alistas Viljandi HC kodus Valga Kävali 34:16 (16:5).

Võitjate resultatiivseimad olid Ott Varik üheksa ja Robert Lõpp viie ning kaotajatel Andris Celminš kuue ja Veiko Luik nelja tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks jäi võiduga rahule. «Me seadsimegi endale ülesandeks, et juba avamängus turvaline edu sisse saada. Kordusmängul on meil omad eesmärgid. Kuna paljud meie mehed on igapäevaelus seotud Tallinna piirkonnaga ja alati ei ole meil täiskoosseisus võimalik treenida, siis saame ka igas võistlusmängus koostööd lihvida,» rääkis Koks.

Kävali juhendaja Andris Uibo kinnitas omakorda, et tema hoolealused veel alla pole andnud. «Meil oli lühike pink ja üritasime kaotusnumbrid võimalikult väikesed hoida, kuid jäime hätta vastase kiirrünnakutega. Korduskohtumisele lähme laias laastus sama koosseisuga, aga kodupubliku ees proovime Viljandile kõva lahingu anda,» ütles Uibo.

Meeskonnad kohtuvad teistkordselt 26. oktoobril algusega kell 14.00 Valgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles