Tartu Rocki peatreener pärast kaotust Rakverele: koostöö rünnakul teeb muret

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe meeskonnale juhiseid jagamas.
Gert Kullamäe meeskonnale juhiseid jagamas. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Ülikool/Rocki meeskond sõitis Alexela KML raames külla Rakvere Tarvale ja pärast tulist heitlust pidi vastu võtma 71:75 kaotuse. Tartu meeskonna peatreener Gert Kullamäe oli pärast kaotust murelik.

«Kolm veerandaega püsisime mängus, aga viimasel neljandikul ületasid nad meid nii kaitses kui rünnakul. Võtsime vastu valesid lahendusi, need tekitasid mängijates ebakindlust ja samas Tarvas sai oma hoo üles. Me ei suutnud ära kasutada nende nõrku kohti, näiteks Cipruss sai mängu lõpuni nelja veaga mängida ja teised sellised võimalused jäid kasutamata. Koostöö rünnakul teeb endiselt muret ja peame sellega kindlasti enne euromänge veel palju tegelema,» nentis Kullamäe.

Koduses liigas saab TÜ/Rock koostööd lihvida veel vaid TLÜ/Kalevi vastu reedel, 31. oktoobril Tallinna Kalevi spordihoones. Seejärel hakkab aga juba eurohooaeg ning esimeseks vastasseisuks sõidetakse Rumeeniasse, et seal teisipäeval, 4. novembril astuda vastu Targu Energiale. Esimene eurokodumäng on nädal hiljem, 11. novembril kell 19.00 võõrustatakse alagrupi eeldatavat soosikut Sofia Lukoil Academicut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles