Selveri peatreener Rainer Vassiljev: meeskonna kokkusulatamine on kulgenud valutult

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vassiljev Tallinna Selveri mängijaid juhendamas.
Rainer Vassiljev Tallinna Selveri mängijaid juhendamas. Foto: Sander Ilvest

Võrkpalli Schenker Liiga tänases keskes mängus alistas Rainer Vassiljevi juhendatav Tallinna Selver 3:1 Selveri endise peatreeneri Avo Keele uue tööandja Pärnu Võrkpalliklubi. 

«Servivigu oli meil natuke palju, Lincoln (Lincoln Williams-toim) tegi neid kuus, aga mees läheb tuld andma ka. Temal on vaba voli selles osas, aga teised mehed patustasid sellega liiga palju,» sõnas peatreener Rainer Vassiljev pärast kohtumist. Üldplaanis on aga esimest hooaega Selverit juhendav Vassiljev suutnud uue näoga meeskonna hästi tegutsema panna.

«Lincoln saab oma asjadega hakkama, lahendab ka raskeid palle, mis ongi diagonaali ülesanne ja teised tulid täna ka kaasa. Helar Jalg sekkus vahetusest hästi ja andis rünnakul ja vastuvõtus palju juurde. Üldiselt on sidemängija Andres Toobal kaaslastega hea klapi leidnud. Leegionärid on samuti mõlemad intelligentsed mängijad ja Andrese käekirjaga juba harjunud. Meeskonna kokkusulatamine on üsna valutult läinud,» lisas Vassiljev.

Williams oli tavapäraselt Severi resultatiivseim, realiseerides 41-st tõstest 23 (56%), itaallasest leegionär Federico Marretta tõi selverlastele 10 punkti. Pärnakate parim oli endine Selveri mängija Hindrek Pulk, kes kogus 20 punkti. Liigatabelis on Selver hetkel Tartu Bigbanki järel teine, Pärnu on seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles