Palusalu turniiri võitnud Arusaar: jäin hooajaga rahule, vaid MM kripeldab

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Arusaar (sinises).
Ardo Arusaar (sinises). Foto: Albert Truuväärt

Kristjan Palusalu mälestusvõistlused kreeka-rooma maadluses lõppesid Ardo Arusaare jaoks hästi - eestlane alistas kuni 98 kg meeste kategoorias järjest raskemad vastased ning sai finaalis 3:2 jagu venelasest Maksim Safarjanist.

«Turniir kulges nagu pidi – matšid läksid järjest tugevamaks. Finaal oli kõige raskem ja poolfinaal ka kerge polnud, seal vastaseks olnud poolakas on väga nahaalne ja ebameeldiv tüüp,» vaatas Arusaar võistlusele tagasi. Poolfinaalivastane poolakas Radoslaw Grzybicki tahtis muudkui eestlasega päid kokku lüüa, lõpuks sekkus ka kohtunik. «Ta kasutab alati ebameeldivaid võtteid, lööb peaga ja topib sõrmi sinna, kuhu ei tohi.»

Arusaar teeb võib-olla veel ühe turniiri Soomes, ent hooaeg on sisuliselt läbi. «Nüüd teeme Tallinnas veel viiepäevase laagri, sest pärast turniiri jäävad siia Ukraina ja Poola maadlejad. Hea võimalus korralike vastastega sparrida,» rääkis Aursaar.

Hooajale tagasi vaadates jäi maadleja üldjoontes rahule, kuid MM jäi veidi kripeldama. «Enne MMi tekkis käele põletik, käsi läks mädanema ja tuli antibiootikume süüa. See tõmbas mu auku ning pärssis ettevalmistust, mine sa tea, ehk oleks ilma selle jamata ka medalini küündinud. Samas tegin siiski enda parima MMi,» rääkis sportlane, kes sai Taškendis peetud jõuproovil 8. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles