Maratonmängu pidanud Kangur ja Varese said kolmandal lisaajal kaotuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur
Kristjan Kangur Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondise tugitala Kristjan Kanguri koduklubi Varese pidas täna Itaalia liigas tõelise põnevusmängu, kui alles kolmandal lisaajal tuli tunnistada Reggio Emilia meeskonna paremust.

Esimese veerandaja järel oli Varese 22:25 kaotamas, poolajaks oli Kanguri kodumeeskonna kaotusseis 39:49. Kolmanda veerandaja lõpuks oli seitse punkti tagasi mängitud ja skoor oli 60:63, normaalaeg lõppes aga 80:80 viigiseisul. Normaalajale järgnes koguni kolm lisaaega, mille järel pidi Varese lõpuks tunnistama 112:118 Reggio Emilia paremust.

Kangur sai tänases kohtumises mänguaega 53 minutit, mis oli mõlema meeskonna peale kõige rohkem mänguminuteid, ja viskas 15 punkti ja võttis üheksa lauapalli. Varese resultatiivseimaks oli 27 punktiga Yakhouba Diawara, võitjate poolt panustas 32 silmaga Amedeo Della Valle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles