Ksenija Balta loobus Stockholmi võistlusest

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta
Ksenija Balta Foto: Mihkel Maripuu

Kaugushüppe Eesti rekordinaine Ksenija Balta loobus osalemast täna Stockholmis toimuvast Teemantliiga võistlusest.

Kuna naiskaugushüppajaid osaleb sellel võistlusel palju, jagati nad kahte rühma. Balta paigutati nõrgemasse gruppi, kes pidid alustama võistlust Eesti aja järgi kell 18. 

Mänedžer Aivar Karotamme sõnul kinnitasid võistluse korraldajad esialgu, et Balta võistleb tugevamas grupis, kuid halva üllatusena avastas ta eile õhtul, et Eesti hüppaja on lükatud nõrgemasse seltskonda.

«Me ei tahtnud olla soojendusbänd,» sõnas Karotamm. «Otsuse langetas Ksenija ise, kuid kiitsin selle heaks. Psühholoogiliselt olnuks tal väga raske selles seltskonnas võistelda.»

Karotamme sõnul kuulub Balta maailma kaugushüppe tippu ning tema selline kohtlemine pole õiglane. «Ütlesime korraldajatele, et kui teda tugevamasse gruppi tagasi ei tõsteta, sõidame lihtsalt minema,» rääkis mänedžer. «Korraldajad olid nõus tõstma võistluse eest makstavat boonust, kuid otsustasime loobuda. Ksenija sõitis juba koju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles