Alkoholilembeline Inglismaa jalgpallilegend viidi kodust haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Gascoigne
Paul Gascoigne Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise legend Paul Gascoigne on taas sattunud alkoholikuradi küüsi ja juba varasemalt mitmel korral võõrutusravil käinud endine vutistaar viidi reedel väevõimuga haiglasse.

47-aastane Gascoigne on viimastel aastatel olnud pidevalt hädas alkoholiprobleemidega: küll on teda nähtud purupurjus peaga avalikes kohtades laamendamas, küll on ta isegi võõrustusravile minnes end vahetult enne turgutanud õllega. Nüüdseks on omaaegse staari tervis läinud nii kehvaks, et reede öösel kutsuti talle koju kiirabi, kes viis Gascoigne'i kolmeks päevaks väevõimuga haiglasse, kus talle tehakse kiirkorras ka puhastav võõrutuskuur. Endisele koondislasele lähedalseisev isik väitis Briti tabloidmeediale, et Gascoigne viidi haiglasse just seetõttu, et ta hakkas taas alkoholi tarvitama.

Varasemalt on Gascoigne käinud võõrutusravil seitse korda. Alles käesoleva aasta augustis leiti purupurjus Gascoigne oma kodu lähedalt magamas, kaenlas pudel džinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles