Rocki U15 poisid said Riias kolm võitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salva/Rock U15 poisid.
Salva/Rock U15 poisid. Foto: Salva/Rock

Euroopa noorteliigat (EYBL) alustanud Salva/Rocki korvpallipoisid said U15 sarjas (treener Raido Rebane) esimesel etapil Riias kolm võitu ja kaks kaotust.

Võideti Riia VEFi võistkonda 52:46, ukrainlaste BC Teiwasit 71:36 ja Tallinna Kalevit 56:36. Kaotus tuli vastu võtta Visi Kartu Vilniuselt 42:66 ja Sabonise BSi meeskonnalt 47:60.

Salva/Rocki meeskonnast oli sel turniiril resultatiivseim Joonas-Anton Jürgenstein, kes viskas keskmiselt 13,4 punkti mängus. Parim lauavõtja oli Egert Paap (keskmiselt 8,8 lauda) ja resultatiivsete söötude andja Hendrik Eelmäe (4,2 resultatiivset söötu keskmiselt mängus).

Turniiri All Stari viisikusse valiti Salva/Rocki võistkonnast Joonas-Anton Jürgenstein.

Salva/Rock mängis koosseisus Hendrik Eelmäe, Henri Miller, Egert Paap, Kerr Kriisa, Gregory Villmann, Richard Vider, Timo Timmi, Peeter Toomas Tael, Rauno Richard Arak, Georg Kaasik, Joonas Anton Jürgenstein ja Patrik Peemot. Treener Raido Rebane.

Treener Rebane arvas, et võistkonna tulemusega saab igati rahule jääda, kuna viiest vastasest neli olid eelmise aasta kaheksa tugevama võistkonna seast. «Ainult Leedu võistkondadele oleks tahtnud paremini vastu saada, sest poisid on selleks tegelikult võimelised,» ütles ta.

Pärast esimest turniiri juhib tabelit Sabonise BS viie võiduga viiest mängust. Visi Kartu Vilniusel on neli võitu ja üks kaotus ning Salva/Rockil kolmandana kolm võitu ja kaks kaotust.

EYBLi teine etapp on jaanuari lõpus Tartus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles