Pärnu jalgpalliklubi kerkis meistriliigasse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Linnameeskond (mustas)
Pärnu Linnameeskond (mustas) Foto: Marko Saarm

Pärnu Linnameeskond hävis küll esiliiga 34. voorus Tallinna Flora duublile 2:7, aga kuna Viljandi Tulevik samal ajal oma mängu ei võitnud, kindlustas Pärnu järgmiseks hooajaks koha meistriliigas.

Linnameeskond läks Flora II vastu kuuendal minutil juhtima ja oli neli minutit hiljem lähedal 2:0 eduseisule, aga väravavaht Magnus Karofeld suutis Tõnis Vihmoja penalti tõrjuda. Avapoolaeg lõppes hoopis florakate kasuks 6:1 ja terve kohtumine 7:2. Kübaratrikiga sai hakkama Martin Kase, vahendab Soccernet.ee.

Tulevik tuli Vändra Vapruse vastu kaks korda kaotusseisust välja ja päästis teisel üleminutil 2:2 viigi. Nõmme Kalju II alistas Rakvere Tarva 2:1.

Tulevik, kellel on kaks tehnilist kaotust ning Pärnust neli võitu vähem, kaotas ka teoreetilise võimaluse otse meistriliigasse tõusta, kuid suurendas Tarvaga vahe neljapunktiliseks, astudes sammu meistriliiga üleminekumängudele lähemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles