Bengals ja Hunt võitsid ning asusid taas divisjoni etteotsa

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: AFP/SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals alistas ameerika jalgpalli liigas NFL ülipingelises mängus Baltimore Ravensi 27:24 ning tõusis taas divisjoni liidriks.

Neljandal veerandajal kaotas Bengals kaks korda palli ning Ravens sai selle tulemusena 10 punkti ning läks juhtima. Tundus, et kolmele võidule järgnenud kurb seeria - kaotus, viik, kaotus - saab jätku, aga ei! Esmalt püüdis Mohamed Sanu filigraanselt palli ja siis pressis mängujuht Andy Dalton teistkordselt ent väravatsooni ehk sai kirja touchdowni - 27:24 Bengalsile!

Bengalsil on 4 võitu, 2 kaotust ja viik, Ravensil 5 võitu 3 kaotust. Kuna arvestatakse võiduprotsenti, siis Bengalsil on see 64,3, Ravensil 62,5 ja Bengals juhib AFC põhjadivisjoni.

1. veerandaeg:

Bengals võtab asja tõsiselt. Rünnak toimib niivõrd-kuivõrd ning mängujuht jookseb väravajoonelt touchdowni. Misjärel hoitakse Ravens väravast eemal. 7:0 Bengalsile.

2. veerandaeg:

Bengalsi rünnak on jätkuvalt hambutu. Õigupoolest saadi touchdown kirja seetõttu, et Muhamed Sanu upitas ühe käega kinni Andy Daltoni erakordselt kehva söödu. Õnneks kaitse siiski peab mingil määral ning vastastel lugatakse lüüa kaks köögiväravat: 7:6 Bengalsile.

3. veerandaeg:

Bengalsi kaitse lõikab söödu vahelt ja teeb sellega pool tööd ära. Giovani Bernardil jääb üle üle väravajoone hüpata ja touchdown kirja saada: 14:6 Bengalsile.

Veel üks vahetlõige, kuid seekord saab Bengals 3-punktise löögivärava - 17:6.

Nüüd hakkab tööle ka Ravensi rünnaks - touchdown ja 2-lisapunkti üritus ning 17:14 Bengalsile.

4. veerandaeg:

Mis mäng! Mohamed Sanu püüab taaskord kaunilt palli ning seejärel pressib mängujuht Andy Dalton end jälle väravatsooni - Bengals läheb juhtima 27:24!

Bengals kaotab jälle palli ja Ravens saab löögivärava - 20:24 Ravensile.

Kurja küll, mängujuht Andy Dalton kaotab totralt palli ning Ravens saab tänu sellele touchdowni ja asub juhtima 21:20.

Mängujuht ei taba taas täiesti vaba meest väravatsoonis ning Bengals peab leppima löögiväravaga: 20:14 Bengalsile.

Enne mängu:

Ravens on erinevalt Bengalsist hoos, neil on kirjas 5 võitu ja 2 kaotust. Kui Bengals taas kaotab, liigub Ravens ACF põhjadivisjonis juba liiga kaugele eest.

Bengalsit vaevavad lisaks kaitseliini ja mängujuht Andy Daltoni kesisele tegutsemisele ka vigastused. Staarpüüdja A.J. Green ei tule taas platsile.

Kõigele vaatamata tuleb Bengalsil end võidule murda. Loodetavasti saab Hunt täna veidi rohkem mängu kui seni tänavu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles