Mandžukic viis Atletico tipu lähedale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Mandžukic (esiplaanil)
Mario Mandžukic (esiplaanil) Foto: SCANPIX

Atletico Madridi jalgpalliklubi konto Hispaania meistrivõistlustel täienes kolme punktiga, kui linnarivaal Getafe tänu Mario Mandžukici tabamusele alistati.

Suvel ostetud ründeäss Mandžukic ja Atletico on end aeglase alguse järel vaikselt leidmas ning pühapäevase tulemusega ollakse täielikult tiitlivõitluses tagasi, kuna liidrist Barcelonast, kes kaotas Realile, ollakse maas kahe punktiga, vahendab Soccernet.ee.

Horvaadist väravaautor ei piirdunud ainult võrgu sahistamisega, sest tema agressiivne mängustiil suutis Getafe kaitsjaid nii palju ärritada, et teise poolaja alguses otsustas Alexis talle küünarnukiga äsada, tegutsemine, mille eest Getafe mängija ka punast kaarti nägi.

Pühapäeva kõige dramaatilisem kohtumine Hispaanias toimus Sevillas, kus kohalik meeskond jätkab samuti kõrge lennuga, tulles kohtumise viimaste minutitega Villarreali vastu võidukalt välja 0:1 kaotusseisust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles