Kiivikas, Pilt ja Reimets tõusid Tšehhis poodiumile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Liis Treimann

Laupäeval Tšehhis toimunud fitnessi ja kulturismivõistlusel saavutas Ott Kiivikas teise koha, Esta Pilt ja Reet Reimets tulid kolmandaks.

Sport Weekend PEPA 2014 raames  toimunud 40 000 euro suuruse auhinnafondiga kulturismivõistlus 36. Grad Prix PEPA 2014 oli eestlastele edukas, vahendab fitness.ee.

Eestist oli kohal seitse sportlast, kellest parima tulemuse tegi Ott Kiivikas, tulles meeste kulturismis hõbedale. Suurepärase tulemuse tegi ka Esta Pilt, saavutades naise physique kategoorias kolmanda koha. Pronksile tuli veel ka bikiinifitnessi absoluutkategoorias Reet Reimets.

Kristina Nuut pidi sel korral leppima neljanda kohaga. Bikiinifitnessis võistlesid veel ka Aleksandra Laer ja Tatjana Kreit, kes kahjuks finaali ei pääsenud. Eesti sportlastest võistles veel ka Peep Reinart, kes pidi samuti piirduma vaid eelfinaalidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles